Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Beleveniscadeaus onder de boom

Zodra Sinterklaas ons land weer verlaten heeft, komen de kerstspullen tevoorschijn. Kerstbomen worden gekocht, kerstlampjes worden neergezet, de kerstkaarsjes worden aangestoken en klassieke kerstliedjes worden afgespeeld. Kortom, gezelligheid! In Nederland viert iedere familie kerstmis op zijn eigen manier. Bij de ene familie worden spelletjes gespeeld of kerstfilms gekeken en bij de andere familie wordt een heerlijke wandeling door de bossen of op het strand gemaakt. Hetgeen we wel allemaal hetzelfde doen met kerstmis is de cadeautjes uitpakken die onder de boom liggen en 's avonds gezamenlijk en uitgebreid eten.

Belevenissen tijdens de kerstvakantie

De hele kerstvakantie binnen in huis zitten gaat vervelen, vooral als men kinderen heeft. Tijdens de kerstvakantie is het daarom heerlijk om eropuit te gaan. Een dagje indoor skiŽn of snowboarden is bijvoorbeeld een heerlijke winterse en vooral actieve belevenis voor het hele gezin. Dit is voor zowel beginners als gevorderden leuk om te doen. Een andere indoor belevenis is bowlen. Ook dit kan zowel met het gezin als met een groep vrienden worden gedaan.

Een andere, minder actieve, activiteit is een dagje een museum bezoeken. Zowel voor volwassenen als kinderen kan dit een heel leuke en leerzame belevenis zijn. Een indoor belevenis die vooral kinderen heel erg op prijs zullen stellen is een dagje zwemmen. In een heerlijk subtropisch zwembad kunnen kinderen al hun fantasie en energie kwijt. Na een dagje zwembad zullen ze bovendien 's avonds heerlijk slapen. Dit kan ook voor de ouders een fijne bijkomstigheid zijn. En wat te denken van een middag of avondje theater?

Beleveniscadeaus onder de boom

Denk hierbij aan stand-up comedy of een cabaret diner. Al met al zijn er dus genoeg belevenissen te doen tijdens de kerstvakantie!

Cadeaus onder de kerstboom

Het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat voor kerstcadeautje je dit jaar weer gaat kopen voor familie of vrienden. Ook is het niet altijd makkelijk om zelf aan te geven wat je graag zou willen hebben, als hier om gevraagd wordt. Een belevenis kan hierbij een goede uitkomst zijn. Denk wel bij het geven van een belevenis goed na over de hobby's e.d van de ontvanger. De belevenis moet natuurlijk wel bij de ontvanger passen, anders wordt het misschien niet gebruikt.

Voorbeelden van kerstcadeaus

Voorbeelden van belevenissen zijn: een sledehondentocht met prachtige Siberische Husky's, indoor skydiven in Duitsland of Noord-Brabant, dansles (zoals buikdansen, salsadansen, paaldansen etc), een heerlijke ontspannende hammam behandeling, een dagje sauna, een fish spa behandeling, gezellig dineren en beleven of een cursus sieraden maken. Dit zijn slechts voorbeelden van alle mogelijke belevenissen die vooral tijdens de wintermaanden leuk zijn om te doen of om cadeau te krijgen.

Bier brouwen

Een leuke belevenis voor de bierliefhebbers: bier brouwen…

BobsleeŽn

Race tot 130 kilometer per uur in een echte bobslee. Ga bobsleeŽn!

Dagje weg

Een dagje weg en plezier: alleen of met het hele gezin…

In het donker

Culinair in het donker: een echte smaaksensatie voor fijnproevers…

Lasergamen

Lasergamen, ga de strijd aan en kijk wie de meeste punten scoort…

Massage workshops

Puur ontspannen tijdens een fijne massage workshop…

Ongevalsimulator

Leer omgaan met ongevallen op de weg in een ongevalsimulator…

Unieke overnachting

Overnachten op een unieke plek, dat is weer eens wat anders…

Wellness

Wellness: Alle zorgen tijdelijk vergeten en volledig genieten…

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeausHet krijgen van een cadeau vindt iedereen leuk. Toch komt het af en toe ook voor dat we iets cadeau krijgen waarvan we totaal niet weten wat we ermee moeten. Zonde! Voorkom dit scenario daarom zelf, door een ander een persoonlijk…

Ga eropuit in de herfst

Ga eropuit in de herfstVoor sommige mensen is de herfst een jaargetijde waar nog een beetje kan worden genoten van het weer. De zomer is helaas weer voorbij en de winter komt er al snel weer aan. Niet iedereen kijkt met plezier uit naar de winter. Genie…