Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Belevenissen in de lucht

Iedereen heeft weleens een droom gehad waarbij we in de lucht konden vliegen. De vrijheid om over bossen en steden te kunnen zweven is een heerlijke gedachte. De mens heeft zich daarom al eeuwen beziggehouden met gedachten en mogelijkheden om dit te kunnen doen. Tegenwoordig is vliegen met het vliegtuig voor sommige mensen, voornamelijk mensen die voor het werk veel vliegen, zelfs net zo normaal als het nemen van de auto of de trein.

Wat zijn belevenissen in de lucht?

Belevenissen in de lucht zijn alle mogelijke belevenissen die in de lucht of in ieder geval boven de grond plaatsvinden. Belevenissen of activiteiten waar we even die vrijheid kunnen voelen waar we allemaal weleens over hebben gedroomd. Dit kan natuurlijk hoog in de lucht zijn, maar ook maar een paar meter boven de grond.

Een belevenis in de lucht is ideaal om cadeau te doen aan iemand die van hoogtes en vliegen houdt. Daarentegen doe je iemand met hoogtevrees er waarschijnlijk geen plezier mee, dus wees er zeker van dat iemand geen problemen met hoogtes heeft.

Voorbeelden van belevenissen in de lucht

Er zijn verschillende soorten activiteiten die zich in de lucht afspelen. Een aantal voorbeelden zijn parachutespringen, een ballonvaart, een rondvlucht, een helikoptervlucht, stuntvliegen en zweefvliegen. Het is zelfs mogelijk om een straaljagervlucht te maken. Voor de echt rijke elite is het mogelijk om een ruimtevaart te maken. Natuurlijk zijn er ook belevenissen die iets minder hoog (kunnen) zijn. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld indoor skydiven. Dit is een perfecte belevenis om uit te proberen voordat eventueel een echte sprong wordt gemaakt.

Belevenissen in de lucht

Vliegangst

De gedachte om hoog in de lucht te vliegen is voor sommige mensen een heel beangstigende gedachte. Er zijn mensen die dit zelfs zo eng vinden, dat zij het vliegen in een vliegtuig te allen tijde zullen vermijden. Een verre vakantie naar MaleisiŽ of CuraÁao zit er voor deze mensen, hoe graag zij dit ook willen doen, dus niet in.

Voor mensen die toch graag zouden willen vliegen, en dus hun vliegangst willen overwinnen, is er de mogelijkheid om een vliegangstcursus te volgen. Een spannende belevenis dat zich veilig op de grond afspeelt. Bij deze belevenis wordt in een flightsimulator ervaren hoe het is om in een echt vliegtuig te zitten.

Zelf een vliegtuig besturen

Ja, het is mogelijk om vliegles te krijgen en vervolgens zelf een stuk te vliegen. Natuurlijk zit de piloot er wel naast. Ten eerste wordt er een theorieles gegeven, waardoor het duidelijk is wat er gedaan moet worden. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat we vooraf over enige kennis beschikken om te kunnen vliegen. Daarna is het mogelijk zelf het vliegtuig in te stappen en een kwartier zelf te vliegen met de piloot er veilig naast. Een belevenis om nooit te vergeten!

Ballonvaart

Zie de wereld op een hele andere manier tijdens een ballonvaart…

Deltavlucht

Men kan zich vogelvrij voelen tijdens een avontuurlijke deltavlucht…

Helikoptervlucht

Vliegend boven de natuur of een stad tijdens een helikoptervlucht…

Parachutespringen

Parachutespringen is alleen voor de echte dare devils…

Paragliding

Paragliding: zweef door de lucht en wees zo vrij als een vogel…

Straaljagervlucht

Een extreme belevenis: maak een supersnelle straaljagervlucht…

Vliegles

Tijdens een vliegles zelf in een vliegtuig een vlucht maken…

Zeppelinvaart

Ouderwets genieten van een Zeppelin tijdens een Zeppelinvaart…

Zweefvliegen

Zweven door de lucht, zo vrij als en vogel tijdens zweefvliegen…

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeausHet krijgen van een cadeau vindt iedereen leuk. Toch komt het af en toe ook voor dat we iets cadeau krijgen waarvan we totaal niet weten wat we ermee moeten. Zonde! Voorkom dit scenario daarom zelf, door een ander een persoonlijk…

Belevenissen in de winter

Belevenissen in de winterIn de lente en de zomer doen we van alles. We zijn zoveel mogelijk buiten. We maken fietstochten, wandelingen, gaan een dagje naar het strand of we maken met een boot een rondvaart door de grachten. Er valt dus genoeg te beleven a…