Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Ga eropuit in de herfst

Voor sommige mensen is de herfst een jaargetijde waar nog een beetje kan worden genoten van het weer. De zomer is helaas weer voorbij en de winter komt er al snel weer aan. Niet iedereen kijkt met plezier uit naar de winter. Geniet dus zoveel mogelijk buitenshuis tijdens de herfst en ga eropuit.

Belevenissen op het strand

Veel activiteiten in de buitenlucht doen we in de lente en in de zomer. Toch zijn er veel belevenissen die juist in de herfst heel leuk zijn om te doen. Er zijn vaak nog heel mooie dagen in de herfst en juist dan is het zo heerlijk om nog even te kunnen genieten van de laatste mooie dagen van het jaar. En wat is er dan beter om deze dagen door te brengen op het strand? Voor sommige belevenissen is wind heel erg belangrijk en de wind is misschien net wat sterker aanwezig in de herfst in vergelijking met de zomer of de lente. Tevens is het met sommige belevenissen fijn als er niet te veel mensen op het strand zijn, zodat er van een groot deel van het strand gebruik kan worden gemaakt.

Voorbeelden van belevenissen op het strand

Denk bijvoorbeeld aan een activiteit als blokarten, waarbij de wind een heel belangrijke rol speelt. Blokarten is zelfs afhankelijk van de wind, dus dit is ideaal om op een winderige herfstdag te doen. Ook flyboarden, powerkiten en vliegeren zijn belevenissen die op het strand plaatsvinden en die heel goed in de herfst kunnen worden gedaan.

Belevenissen in de stad

Naast het strand zijn er in (grote) steden ook genoeg belevenissen te doen die leuk zijn voor in de herfst. Natuurlijk kunnen we in een cafť wat gaan drinken of gaan shoppen in alle winkels, maar dat zijn geen echte belevenissen.

Ga eropuit in de herfst

Voorbeelden van belevenissen in de stad

Waar bijvoorbeeld aan gedacht kan worden is een stadswandeling. Tijdens een stadswandeling zie je veel meer van een stad dan je zelf zou doen en bovendien wordt er interessante informatie verteld over bijvoorbeeld de geschiedenis van de stad. Andere leuke belevenissen zijn een rondvaart en een GPS tocht.

Belevenissen in de natuur

Een dagje in de natuur spenderen zouden meer mensen moeten doen. Even een dagje weg zijn van alles. Niet aan werk denken, geen e-mails lezen, maar gewoon genieten van de natuur. Ook in de herfst kan dit heerlijk worden gedaan. Denk aan de mooie kleuren van de bomen in het bos. Ook met huisdieren, zoals een hond, is het heerlijk om een lange wandeltocht te maken in de duinen en door de bossen.

Voorbeelden van belevenissen in de natuur

Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een puzzeltochten op de step. Ook is een dagje golfen een ontspannen manier om er even tussenuit te zijn. Natuurlijk is wandelen en fietsen ook prachtig in de herfst. Zolang het maar droog is, zijn er genoeg belevenissen mogelijk die buiten kunnen worden gedaan in de herfst.

Blokarten

Nieuwste trend op het strand, een spannende dag blokarten…

GPS tocht

Spannend, gezellig en leuk: doe een GSP tocht…

Landboarden

Landboarden, een nieuwe sport die op het strand kan worden gedaan…

Puzzeltochten

Doe mee aan puzzeltochten voor spanning en een leuke uitdaging…

Rondvaart

Een stuk varen tijdens een rondvaart onder het genot van een drankje…

Safari joggen

Lekker joggen in de natuur en wild spotten: ga safari joggen…

Segway tour

Maak een leuke tour op een segway en zie de stad anders…

Stadswandeling

Een stad zie je doorgaans pas echt tijdens een stadswandeling…

Vliegeren

Ervaar de kracht van de wind tijdens het vliegeren…

Waarom een belevenis cadeau geven?

Waarom een belevenis cadeau geven?Iedereen heeft weleens het gevoel gekend van ''Wat moet ik nu weer kopen als cadeau?''. Dit kan gelden bij het zoeken naar een cadeau voor de partner, kinderen, vader of moeder, vrienden, noem het maar op. Het is niet altijd even…

Beleveniscadeaus onder de boom

Beleveniscadeaus onder de boomZodra Sinterklaas ons land weer verlaten heeft, komen de kerstspullen tevoorschijn. Kerstbomen worden gekocht, kerstlampjes worden neergezet, de kerstkaarsjes worden aangestoken en klassieke kerstliedjes worden afgespeeld. Kortom…