Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Originele cadeaus

Het is niet makkelijk om een origineel cadeau voor iemand te kopen. Bovendien zijn er minstens twee momenten per jaar (verjaardag en kerstmis/Sinterklaas) waar er weer gedacht moet worden aan het kopen en geven van een cadeau. Natuurlijk is het makkelijk om elke keer weer hetzelfde te kopen (zoals parfum of aftershave) of een cadeau van een lijstje te kopen, maar een origineel cadeau zal echt worden gewaardeerd. Het gaat om de moeite die wordt gedaan om iets origineels te kopen.

Wat zijn originele cadeaus?

Een origineel cadeau is een cadeau dat niet snel vergeten zal worden. Een cadeau dat de ontvanger een onvergetelijk moment zal geven. Een belevenis is daarom het ultieme originele cadeau. Geef iemand die dichtbij je staat een belevenis die bij hem of haar past en zorg voor een niet te vergeten dag.

Dit zal absoluut gewaardeerd worden en zo zal de ontvanger bovendien niet meer kunnen zeggen dat hij/zij nooit originele cadeaus krijgt. Een situatie waar iedereen dus baat bij heeft.

Voorbeelden van originele cadeaus

Om een cadeau origineel te laten zijn, moet er gekozen worden uit een belevenis of activiteit die de ontvanger niet regelmatig doet. Geef een actieve golfer, dus geen dagje golfen cadeau. Voor iemand die erg van verschillende wijnen houdt, zou bijvoorbeeld een high wine een origineel cadeau kunnen zijn. Iemand die graag een keer zou willen parachutespringen, maar dit helaas niet durft, zou een cadeau als indoor skydiven zeker origineel vinden en dus waarderen. Een cadeau moet daarom ook bij de persoon passen.

Originele cadeaus

Als de persoon iets te veraf staat om te weten wat goed bij hem of haar past, dan is een cadeaubon een ideaal en origineel cadeau. Met deze bon heeft de ontvanger zelf de mogelijkheid een belevenis naar wens te kiezen.

Vereisten voor originele belevenissen

Houd er altijd rekening mee dat er aan sommige activiteiten of belevenissen bepaalde vereisten vast kunnen zitten. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een 16-jarige jongen een super origineel cadeau als Porsche rijden cadeau te doen. Bij dit soort belevenissen is het natuurlijk vereist dat de ontvanger minstens 18 jaar oud is en zijn of haar rijbewijs heeft ontvangen.

Dit zijn vaak logische vereisten, maar deze zullen ook altijd op de website van de aanbieder worden aangegeven. Lees dit dus goed na alvorens een belevenis te bestellen.

Originele belevenis cadeau geven

In principe kunnen originele belevenissen aan iedereen cadeau worden gedaan. Tijdens de bestelprocudure is het, bij de meeste aanbieders, zelfs mogelijk om de bestelling direct naar de ontvanger te sturen. Vergeet ten slotte niet dat een originele belevenis natuurlijk ook altijd aan jezelf cadeau kan worden gedaan. Soms mogen we ons zelf ook weleens verwennen.

Bodypainting

Het lichaam als schildersdoek gebruiken bij het bodypainting…

Cocktails maken

Shaken en mixen maar! Leer hoe je zelf cocktails kunt maken…

Dieren ontmoeten

Speciaal voor dierenliefhebbers: ontmoet dieren en zie hoe ze leven…

Graafmachine besturen

Origineel, maar daardoor wel erg leuk: een graafmachine besturen…

IJsklimmen

Op natuurijs klimmen? Dat kan in ons eigen kikkerlandje…

Stunten

Ontdek wat een stuntman doet: ga stunten en doe spannende dingen…

Surfen

Op zoek naar de perfecte golf en snelheid tijdens het surfen…

Tijgers trainen

Tijgers trainen: kom dichterbij deze prachtige bedreigde diersoort…

Unieke overnachting

Overnachten op een unieke plek, dat is weer eens wat anders…

Belevenissen in de zomer

Belevenissen in de zomerNa een winter lang binnen te hebben gezeten, genieten we in de zomermaanden graag zoveel mogelijk van de heerlijke zomerdagen. Het grote voordeel van een klimaat met verschillende seizoenen is dat we uit kunnen kijken naar andere…

Sinterklaas is jarig

Sinterklaas is jarigSinterklaas komt jaarlijks rond midden november met Pakjesboot 12 uit Spanje aan in ons land. Sommige kinderen zijn dan al weken aan het wachten op de intocht van de Sint en de Zwarte Pieten. Dit is een tijd die voor veel kinderen…