Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Persoonlijke cadeaus

Het krijgen van een cadeau vindt iedereen leuk. Toch komt het af en toe ook voor dat we iets cadeau krijgen waarvan we totaal niet weten wat we ermee moeten. Zonde! Voorkom dit scenario daarom zelf, door een ander een persoonlijk cadeau te geven. Dit vergt misschien iets meer energie, maar het cadeau zal daarentegen echt gewaardeerd worden en niet achter in de kast of in een hoekje op zolder worden gelegd.

Wat is een persoonlijk cadeau?

Een persoonlijk cadeau is een cadeau dat speciaal aan een bepaald persoon wordt gegeven. Een cadeau dat bij de ontvanger past op basis van interesses en persoonlijkheid. Een mooi persoonlijk cadeau kan daarom een belevenis zijn die bij de ontvanger past.

Het enige wat dus iets meer energie kost met een belevenis als cadeau, is het zorgvuldig kiezen van een belevenis. Het moet tenslotte zeker zijn dat het cadeau bij de interesses van de ontvanger past.

Voorbeelden van persoonlijke cadeaus

Een persoonlijk cadeau kan bijvoorbeeld een high wine zijn voor iemand die erg van verschillende wijnen houdt. Dit zal als een persoonlijk cadeau worden beschouwd, omdat de moeite is gedaan om een cadeau te kopen die bij de interesses van de ontvanger past. Wat dus niet moet worden gedaan is een belevenis cadeau doen aan iemand die dit eigenlijk helemaal niet wil ontvangen. Geef iemand die hoogtevrees heeft, dus niet een belevenis als parachutespringen cadeau. Ook is het niet aan te raden ťťn van de verschillende koken workshops cadeau te doen aan iemand die een hekel heeft aan koken.

Persoonlijke cadeaus

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het cadeau juist als onpersoonlijk wordt beschouwd, doordat er niet goed over nagedacht is.

Een cadeau direct naar de ontvanger verzenden

De meeste aanbieders geven klanten de mogelijkheid om een belevenis cadeau te doen aan iemand anders. Hierbij is het mogelijk om tijdens de bestellingsprocedure aan te geven om de bestelling, tezamen met een persoonlijke boodschap, te versturen naar het adres van de ontvanger. Natuurlijk kan de bestelling ook naar het eigen adres worden verzonden, om vervolgens persoonlijk aan de ontvanger te overhandigen.

Persoonlijke belevenissen cadeau geven

Aangezien de belevenis persoonlijk is, wordt het tijdens verschillende gelegenheden aan voornamelijk mensen die dichtbij de gever staan cadeau gedaan. Dit kunnen bijvoorbeeld een vriend, partner of familieleden zijn.

Natuurlijk kan dit ook aan een werknemer die al 25 jaar trouw in dienst is bij het bedrijf. Juist bij een jubileum of dergelijke gelegenheden wordt een cadeau dat wat meer persoonlijk is op prijs gesteld.

Jenever stoken

Eigen jenever stoken en ontdekken hoe jenever kan worden gemaakt…

Kaasproeverij

Allerlei heerlijke kazen proeven. Ontdek het bij een kaasproeverij…

Koffieproeverij

Proef de vele verschillende soorten koffie tijdens een koffieproeverij…

Motor rijden

Een tochtje maken in de buitenlucht: ga eens lekker op de motor rijden…

Muziek workshops

Leer muziek maken tijdens ťťn van de muziek workshops…

Persoonlijke workshops

Men leert zichzelf echt kennen tijdens persoonlijke workshops…

Stadion bezoeken

Sportliefhebbers kunnen het stadion bezoeken van hun club!

Taarten maken

Taarten maken en decoreren: een lekkere en leuke activiteit…

Tijgers trainen

Tijgers trainen: kom dichterbij deze prachtige bedreigde diersoort…

Belevenissen in de winter

Belevenissen in de winterIn de lente en de zomer doen we van alles. We zijn zoveel mogelijk buiten. We maken fietstochten, wandelingen, gaan een dagje naar het strand of we maken met een boot een rondvaart door de grachten. Er valt dus genoeg te beleven a…

Belevenissen in de zomer

Belevenissen in de zomerNa een winter lang binnen te hebben gezeten, genieten we in de zomermaanden graag zoveel mogelijk van de heerlijke zomerdagen. Het grote voordeel van een klimaat met verschillende seizoenen is dat we uit kunnen kijken naar andere…