Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Sinterklaas is jarig

Sinterklaas komt jaarlijks rond midden november met Pakjesboot 12 uit Spanje aan in ons land. Sommige kinderen zijn dan al weken aan het wachten op de intocht van de Sint en de Zwarte Pieten. Dit is een tijd die voor veel kinderen aardig wat spanning met zich mee brengt. Ook voor ouders kunnen de zenuwachtige kinderen voor enige stress zorgen. Toch brengt deze oer-Hollandse traditie boven alles een zeer gezellige periode voor de hele familie.

Een echt kinderfeest

Vanaf het moment dat Sinterklaas is aangekomen in Nederland mogen kinderen iedere week hun schoen zetten. 's Ochtends volgt het magische moment voor kinderen waarbij ze een cadeautje in de schoen vinden. Sinterklaasliedjes zingen, het Sinterklaasjournaal kijken, pepernoten, schuimpjes en kruidnoten eten, het het hoort allemaal bij dit Hollandse kinderfeest. Op pakjesavond wordt er hard op de deur geklopt en staat er een grote zak vol met cadeautjes voor de deur. Naast traditionele cadeautjes is het natuurlijk ook heel leuk om als kind een origineel beleveniscadeau in deze zak te vinden!

Cadeautjes voor in de schoen

Voor de echte jonge voetbalfans is een stadion bezoeken bijvoorbeeld een leuk en origineel beleveniscadeau. Ook is een dagje een pretpark bezoeken iets waar de meeste kinderen enthousiast van worden en naar uit kunnen kijken. Voor de zoetekauw is een gezellige high tea misschien een leuk cadeautje om te beleven. Dieren ontmoeten is voor kinderen (en ook volwassenen) die echte dierenliefhebbers zijn, een geweldige belevenis om cadeau te krijgen.

Sinterklaas is jarig

Surprises

Veel volwassenen vinden het leuk om op 5 december de traditie van Sinterklaas in stand te houden. Helaas mogen alleen kinderen hun schoen zetten en staat er alleen een zak met cadeautjes voor de kinderen voor de deur. Om ook als volwassenen te genieten van deze traditie en het krijgen van cadeautjes, worden er in veel families en/of tussen vrienden lootjes getrokken. Vervolgens wordt er door iedereen een surprise gemaakt en een origineel Sinterklaasgedicht geschreven. Wat is er nu leuker dan in de surprise een belevenis cadeau te geven of te krijgen?

Surprisecadeaus

Veel vrouwen zijn chocoladeliefhebbers. Een leuk cadeau zou daarom een chocoladeworkshop kunnen zijn. Hier kan natuurlijk op ingespeeld worden door als surprise bijvoorbeeld een doos met bonbons te maken. Een ander leuk en betaalbaar cadeau is karten. Maak als surprise een racewagen met daarin deze belevenis verstopt. Andere leuke belevenissen die cadeau kunnen worden gedaan en waarbij een passende surprise kunnen worden gemaakt zijn bijvoorbeeld een kaasproeverij (maak een stuk kaas) en een wijnproeverij. Andere belevenissen die cadeau gegeven kunnen worden zijn paintballen, een dagje sauna of een heerlijke relaxte massage.

Bierproeverij

Geniet van bier tijdens een heerlijke en ontspannende bierproeverij…

Creatieve workshops

Lekker creatief bezig zijn tijdens een creatieve workshop…

Dieren ontmoeten

Speciaal voor dierenliefhebbers: ontmoet dieren en zie hoe ze leven…

Gezichtsbehandeling

Een heerlijke gezichtsbehandeling met de beste producten…

High wine

Diverse soorten wijn en lekkere hapjes tijdens een high wine…

Paintballen

Strijd tegen elkaar tijdens het Paintballen…

Sledehondentocht

Snelheid en spanning tijdens een fantastische sledehondentocht…

Theater

Een ontspannen of leuke avond in het theater…

Tijgers trainen

Tijgers trainen: kom dichterbij deze prachtige bedreigde diersoort…

Beleveniscadeaus onder de boom

Beleveniscadeaus onder de boomZodra Sinterklaas ons land weer verlaten heeft, komen de kerstspullen tevoorschijn. Kerstbomen worden gekocht, kerstlampjes worden neergezet, de kerstkaarsjes worden aangestoken en klassieke kerstliedjes worden afgespeeld. Kortom…

Ga eropuit in de herfst

Ga eropuit in de herfstVoor sommige mensen is de herfst een jaargetijde waar nog een beetje kan worden genoten van het weer. De zomer is helaas weer voorbij en de winter komt er al snel weer aan. Niet iedereen kijkt met plezier uit naar de winter. Genie…