Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Waarom een belevenis cadeau geven?

Iedereen heeft weleens het gevoel gekend van ''Wat moet ik nu weer kopen als cadeau?''. Dit kan gelden bij het zoeken naar een cadeau voor de partner, kinderen, vader of moeder, vrienden, noem het maar op. Het is niet altijd even gemakkelijk en soms ook vermoeiend om winkel in en winkel uit te lopen voor een leuk cadeau.

Waarom een belevenis cadeau geven?

Een belevenis is een origineel cadeau en zal waarschijnlijk voor een onvergetelijke dag zorgen. Vaak is het moeilijk te onthouden wat we een jaar geleden cadeau hebben gekregen, maar doordat een belevenis een herinnering creŽert, wordt dit minder snel vergeten. Bovendien is het niet nodig om winkel in en winkel uit te gaan, want alle belevenissen zijn direct online te bestellen. Gemakkelijk dus voor de gever van het cadeau, want alle benodigde informatie kan online gevonden worden.

Voorbeelden van beleveniscadeaus

Creatieve workshops zijn altijd leuke belevenissen om cadeau te doen. Natuurlijk moet er van tevoren wel worden nagedacht of dit een workshop is die de ontvanger leuk vindt om te doen. We willen ten slotte niet dat de ontvanger zich, in plaats van blij, gedwongen voelt om een activiteit te doen waar hij of zij helemaal geen zin in heeft.

Voorbeeld van belevenissen zijn onder andere verschillende parfum workshops, waarbij een eigen parfum kan worden gemaakt. Een andere mogelijkheid zijn massage workshops, waarbij er wordt uitgelegd en voorgedaan hoe de partner het lekkerst gemasseerd kan worden. Leuk om aan de partner cadeau te doen dus. Andere belevenissen zijn brunchen, een kaasproeverij, museum bezoeken, een wijncursus, taarten maken en een massage.

Waarom een belevenis cadeau geven?

Een belevenis cadeau geven

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij een belevenis cadeau kan worden gedaan. Natuurlijk zijn er gelegenheden als verjaardag, Sinterklaas, kerstmis, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag die jaarlijks terugkomen. Hierbij zijn het voornamelijk cadeaus aan vrienden, familie en de partner.

Naast deze jaarlijkse gelegenheden zijn er ook andere speciale momenten waarbij een belevenis cadeau kan worden gegeven. Voorbeelden van dit soort momenten zijn afstuderen, jubileum, geboorte, pensioen, het behalen van het rijbewijs en natuurlijk een bruiloft. Juist omdat dit (meestal) eenmalige gelegenheden zijn die veel betekenen, is een wat groter en origineler cadeau op zijn plaats.

Wanneer kunnen activiteiten worden beleefd?

Er zijn ook momenten waarbij belevenissen kunnen worden beleefd in plaats van cadeau worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, waar activiteiten zoals paaldansen en paintballen erg populair zijn.

Ook teambuilding is een voorbeeld waarbij er met de collega's verschillende belevenissen kunnen worden beleefd. Hierbij kan gedacht worden aan raften, een Segway tour of een GPS tocht.

Beauty

Beauty: boek een arrangement om optimaal te kunnen ontspannen…

Bierproeverij

Geniet van bier tijdens een heerlijke en ontspannende bierproeverij…

Gezichtsbehandeling

Een heerlijke gezichtsbehandeling met de beste producten…

GPS tocht

Spannend, gezellig en leuk: doe een GSP tocht…

High wine

Diverse soorten wijn en lekkere hapjes tijdens een high wine…

Kaasproeverij

Allerlei heerlijke kazen proeven. Ontdek het bij een kaasproeverij…

Lunchen

Lunchen: alleen of met z'n twee en op allerlei mooie locaties…

Massage workshops

Puur ontspannen tijdens een fijne massage workshop…

Paintballen

Strijd tegen elkaar tijdens het Paintballen…

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeausHet krijgen van een cadeau vindt iedereen leuk. Toch komt het af en toe ook voor dat we iets cadeau krijgen waarvan we totaal niet weten wat we ermee moeten. Zonde! Voorkom dit scenario daarom zelf, door een ander een persoonlijk…

Originele cadeaus

Originele cadeausHet is niet makkelijk om een origineel cadeau voor iemand te kopen. Bovendien zijn er minstens twee momenten per jaar (verjaardag en kerstmis/Sinterklaas) waar er weer gedacht moet worden aan het kopen en geven van een cadeau. Nat…