Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Beleveniscadeaus.nl opent haar digitale deuren

Geplaatst op maandag 02 juli 2012 door Beleveniscadeaus.nl

Welkom op de website van Beleveniscadeaus.nl. Maandag 2 juli jongstleden is Beleveniscadeaus.nl geopend. Vanaf deze dag is het mogelijk om snel en gemakkelijk belevenissen op het internet te vinden en te vergelijken. Ook is het mogelijk te zoeken naar belevenissen die cadeau kunnen worden gedaan bij verschillende gelegenheden, zoals een bruiloft.

Voordat Beleveniscadeaus.nl online kwam, was het niet zo eenvoudig om belevenissen te vergelijken. Iedere belevenis moest apart op de website van de betreffende aanbieders worden bekeken om vervolgens te worden vergeleken. Op Beleveniscadeaus.nl, een online databank, staan alle belevenissen en aanbieders opgeslagen, waardoor er gemakkelijk gezocht kan worden naar belevenissen (of aanbieders). Vervolgens worden alle gerelateerde belevenissen van verschillende aanbieders weergegeven en kan er worden vergeleken op onder andere prijs.

Wij hopen iedereen zoveel mogelijk te kunnen helpen in het vinden van een ideale belevenis. Zie de klantenservice voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Meer berichten

Volg ons op Facebook of Twitter

Geplaatst op donderdag 05 juli 2012

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Beleveniscadeaus.nl? Volg ons dan op Facebook en Twitter of abbonneer je op onze RSS-Feed voor het laatste nieuws, leuke acties en de nieuwste belevenisca…

De bladeren vallen van de boom en de herfstvakantie komt eraan

Geplaatst op maandag 07 oktober 2013

De zomervakantie is nog maar net voorbij of de herfstvakantie komt er al weer aan. Ondanks de vrij hoge temperaturen die we de laatste weken nog hebben gehad, is het nu wel echt herfst. De bladeren liggen op de…