Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Beleveniscadeaus.nl opent haar digitale deuren

Geplaatst op maandag 02 juli 2012 door Beleveniscadeaus.nl

Welkom op de website van Beleveniscadeaus.nl. Maandag 2 juli jongstleden is Beleveniscadeaus.nl geopend. Vanaf deze dag is het mogelijk om snel en gemakkelijk belevenissen op het internet te vinden en te vergelijken. Ook is het mogelijk te zoeken naar belevenissen die cadeau kunnen worden gedaan bij verschillende gelegenheden, zoals een bruiloft.

Voordat Beleveniscadeaus.nl online kwam, was het niet zo eenvoudig om belevenissen te vergelijken. Iedere belevenis moest apart op de website van de betreffende aanbieders worden bekeken om vervolgens te worden vergeleken. Op Beleveniscadeaus.nl, een online databank, staan alle belevenissen en aanbieders opgeslagen, waardoor er gemakkelijk gezocht kan worden naar belevenissen (of aanbieders). Vervolgens worden alle gerelateerde belevenissen van verschillende aanbieders weergegeven en kan er worden vergeleken op onder andere prijs.

Wij hopen iedereen zoveel mogelijk te kunnen helpen in het vinden van een ideale belevenis. Zie de klantenservice voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Meer berichten

De herfst komt eraan...

Geplaatst op donderdag 06 september 2012

De zomer is over en de herfst komt eraan. De vakantie is voorbij en iedereen zit weer in zijn dagelijkse routine. Wat gaat een zomer, en zeker een vakantie, toch snel. Veel mensen hebben hier lang naar uitgekek…

Valentijnsdag: de dag waarop de liefde centraal staat...

Geplaatst op vrijdag 01 februari 2013

Nog een aantal weken en het is alweer Valentijnsdag. Hier wordt natuurlijk flink op ingespeeld door winkels. Of deze dag nu commercieel wordt uitgebuit of niet, we vinden het stiekem allemaal toch wel leuk als…