Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Beleveniscadeaus.nl opent haar digitale deuren

Geplaatst op maandag 02 juli 2012 door Beleveniscadeaus.nl

Welkom op de website van Beleveniscadeaus.nl. Maandag 2 juli jongstleden is Beleveniscadeaus.nl geopend. Vanaf deze dag is het mogelijk om snel en gemakkelijk belevenissen op het internet te vinden en te vergelijken. Ook is het mogelijk te zoeken naar belevenissen die cadeau kunnen worden gedaan bij verschillende gelegenheden, zoals een bruiloft.

Voordat Beleveniscadeaus.nl online kwam, was het niet zo eenvoudig om belevenissen te vergelijken. Iedere belevenis moest apart op de website van de betreffende aanbieders worden bekeken om vervolgens te worden vergeleken. Op Beleveniscadeaus.nl, een online databank, staan alle belevenissen en aanbieders opgeslagen, waardoor er gemakkelijk gezocht kan worden naar belevenissen (of aanbieders). Vervolgens worden alle gerelateerde belevenissen van verschillende aanbieders weergegeven en kan er worden vergeleken op onder andere prijs.

Wij hopen iedereen zoveel mogelijk te kunnen helpen in het vinden van een ideale belevenis. Zie de klantenservice voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Meer berichten

Volg ons op Facebook of Twitter

Geplaatst op donderdag 05 juli 2012

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Beleveniscadeaus.nl? Volg ons dan op Facebook en Twitter of abbonneer je op onze RSS-Feed voor het laatste nieuws, leuke acties en de nieuwste belevenisca…

Sinterklaas komt er weer aan!

Geplaatst op vrijdag 08 november 2013

De herfstvakantie is weer voorbij en over ruim een week zijn Sinterklaas en de Zwarte Pieten weer in ons land. Er zullen zeker nu al een aantal kinderen zijn die er niet goed van kunnen slapen. Het is natuurlij…