Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Geplaatst op donderdag 13 december 2012 door Beleveniscadeaus.nl

Het is alweer midden december en de feestdagen komen er snel weer aan. De meeste mensen hebben ondertussen al een mooie boom in huis en zijn bezig met het inkopen van de kerstcadeautjes. Ook denken veel mensen na over goede voornemens voor het volgende jaar. Standaard voornemens zijn om te stoppen met roken, minder alcohol te drinken of meerdere kilo's af te vallen. Al deze voornemens hebben direct of indirect te maken met het stoppen met negatieve gewoontes. Waarom geen positieve gewoontes motiveren als voornemen voor het jaar 2013? Een voorbeeld zou kunnen zijn om meer te genieten van het leven. Het is financieel misschien niet mogelijk om bijvoorbeeld een aantal weken naar het buitenland op vakantie te gaan, maar denk positief, want hier in Nederland valt ook genoeg te beleven! Zie daarom de positieve mogelijkheden en geniet!

In plaats van een skivakantie in Frankrijk of een zonvakantie in Spanje, kunnen er in Nederland betaalbare belevenissen worden gedaan. Hierdoor kan een vakantie in eigen land net zo leuk zijn!

Een aantal voorbeelden van betaalbare uitjes en/of belevenissen zijn indoor klimmen, karten, paintballen, kanoŽn, raften in een wildwaterbaan, een dagje zeilen, een dansles volgen en kennis maken met verschillende soorten wijn door een wijnproeverij. Ook kan je jezelf trakteren op een heerlijke massage, manicure of pedicure.

Verander daarom je voornemens dit jaar door ze naar iets positiefs te wenden. Genieten en beleven is in ieder geval een voornemen dat op genoeg betaalbare manieren in eigen land kan worden gedaan. Geniet daarom en beleef van alles samen met familie en vrienden!

Gerelateerde belevenissen

Blokarten

Nieuwste trend op het strand, een spannende dag blokarten…

Boerderij workshops

Ervaar het boerenleven tijdens leuke boerderij workshops…

Boerengolf

Gofl met een klomp aan een stok? Speel boerengolf!

Kaasproeverij

Allerlei heerlijke kazen proeven. Ontdek het bij een kaasproeverij…

Powerkiten

Ga Powerkiten en ontdek hoeveel kracht de wind kan hebben…

Rondvaart

Een stuk varen tijdens een rondvaart onder het genot van een drankje…

Meer berichten

Beleveniscadeaus.nl opent haar digitale deuren

Geplaatst op maandag 02 juli 2012

Welkom op de website van Beleveniscadeaus.nl. Maandag 2 juli jongstleden is Beleveniscadeaus.nl geopend. Vanaf deze dag is het mogelijk om snel en gemakkelijk belevenissen op het internet te vinden en te verge…

Valentijnsdag: de dag waarop de liefde centraal staat...

Geplaatst op vrijdag 01 februari 2013

Nog een aantal weken en het is alweer Valentijnsdag. Hier wordt natuurlijk flink op ingespeeld door winkels. Of deze dag nu commercieel wordt uitgebuit of niet, we vinden het stiekem allemaal toch wel leuk als…