Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Geplaatst op donderdag 13 december 2012 door Beleveniscadeaus.nl

Het is alweer midden december en de feestdagen komen er snel weer aan. De meeste mensen hebben ondertussen al een mooie boom in huis en zijn bezig met het inkopen van de kerstcadeautjes. Ook denken veel mensen na over goede voornemens voor het volgende jaar. Standaard voornemens zijn om te stoppen met roken, minder alcohol te drinken of meerdere kilo's af te vallen. Al deze voornemens hebben direct of indirect te maken met het stoppen met negatieve gewoontes. Waarom geen positieve gewoontes motiveren als voornemen voor het jaar 2013? Een voorbeeld zou kunnen zijn om meer te genieten van het leven. Het is financieel misschien niet mogelijk om bijvoorbeeld een aantal weken naar het buitenland op vakantie te gaan, maar denk positief, want hier in Nederland valt ook genoeg te beleven! Zie daarom de positieve mogelijkheden en geniet!

In plaats van een skivakantie in Frankrijk of een zonvakantie in Spanje, kunnen er in Nederland betaalbare belevenissen worden gedaan. Hierdoor kan een vakantie in eigen land net zo leuk zijn!

Een aantal voorbeelden van betaalbare uitjes en/of belevenissen zijn indoor klimmen, karten, paintballen, kanoŽn, raften in een wildwaterbaan, een dagje zeilen, een dansles volgen en kennis maken met verschillende soorten wijn door een wijnproeverij. Ook kan je jezelf trakteren op een heerlijke massage, manicure of pedicure.

Verander daarom je voornemens dit jaar door ze naar iets positiefs te wenden. Genieten en beleven is in ieder geval een voornemen dat op genoeg betaalbare manieren in eigen land kan worden gedaan. Geniet daarom en beleef van alles samen met familie en vrienden!

Gerelateerde belevenissen

Blokarten

Nieuwste trend op het strand, een spannende dag blokarten…

Boerderij workshops

Ervaar het boerenleven tijdens leuke boerderij workshops…

Boerengolf

Gofl met een klomp aan een stok? Speel boerengolf!

Kaasproeverij

Allerlei heerlijke kazen proeven. Ontdek het bij een kaasproeverij…

Powerkiten

Ga Powerkiten en ontdek hoeveel kracht de wind kan hebben…

Rondvaart

Een stuk varen tijdens een rondvaart onder het genot van een drankje…

Meer berichten

De herfst komt eraan...

Geplaatst op donderdag 06 september 2012

De zomer is over en de herfst komt eraan. De vakantie is voorbij en iedereen zit weer in zijn dagelijkse routine. Wat gaat een zomer, en zeker een vakantie, toch snel. Veel mensen hebben hier lang naar uitgekek…

Sinterklaas komt er weer aan!

Geplaatst op vrijdag 08 november 2013

De herfstvakantie is weer voorbij en over ruim een week zijn Sinterklaas en de Zwarte Pieten weer in ons land. Er zullen zeker nu al een aantal kinderen zijn die er niet goed van kunnen slapen. Het is natuurlij…