Bedankt voor je bezoek aan Beleveniscadeaus.nl.
Beleveniscadeaus.nl heeft zijn virtuele deuren gesloten, bezoek ťťn
van onze partners om een belevenis te zoeken en boeken.
SurpriseFactory Bongo cadeaubon

Klantenservice

Heb je een vraag en wil je snel het juiste antwoord weten? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.
Vragen met betrekking tot Beleveniscadeaus.nl die niet zijn vermeld kunnen via ons contactformulier worden gesteld.

Hoe kom ik op de website van de aanbieder als ik een belevenis wil bestellen?
Als een bepaalde belevenis tijdens het zoeken is gevonden kan daar op worden geklikt. Er wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de betreffende belevenis op de website van de aanbieder. De bestelling verloopt daarna op de website van de aanbieder.
Hoe weet ik of een belevenis mogelijk is bij mij in de buurt?
Er kan op verschillende manieren naar belevenissen worden gezocht. Eťn van deze mogelijkheden is om te zoeken via locatie. Hierbij kan de provincie worden ingevuld en komen alle belevenissen naar voren die mogelijk zijn in deze provincie. Er wordt tevens de mogelijkheid gegeven om alle belevenissen in aangrenzende provincies te tonen. Om het resultaat van het zoeken nog specifieker te maken kan er tegelijkertijd, naast locatie, ook worden gezocht op rubriek, belevenis, aantal personen en prijs. Op de website van de aanbieder kan vervolgens worden gekeken naar de plaatsen waar de belevenissen mogelijk zijn.
Hoe weet ik of een bepaalde belevenis of datum beschikbaar is?
De beschikbaarheid van de belevenissen kunnen wij helaas niet nagaan. De meeste aanbieders sturen een cadeaubon thuis die recht geeft op een bepaalde belevenis. Een cadeaubon is voor een bepaalde periode geldig (bijvoorbeeld 1 jaar). De ontvanger kan op deze manier zelf een geschikte datum binnen de geldige periode vinden om de cadeaubon te gebruiken. De benodigde informatie om te reserveren zal door de aanbieder van de belevenis meegeleverd worden.
Hoe weet ik wie de aanbieder is als ik een belevenis heb gevonden en wil bestellen?
Bij het zoeken naar belevenissen komt er als resultaat een lijst met passende belevenissen. Links van de belevenissen staan de prijzen en rechts van de belevenissen staan de aanbieders. Tevens kan er boven alle belevenissen op 'aanbieders' worden geklikt, waarbij nog duidelijker wordt aangegeven wie de aanbieder is van een belevenis.
Hoe worden belevenissen/cadeaubonnen betaald?
De betaalmogelijkheden verschillen per aanbieder, maar over het algemeen is het mogelijk te betalen via iDEAL, creditcard en via een bankoverschrijving.
Kan ik een belevenis aan iemand anders cadeau geven?
Een belevenis is niet persoonsgebonden en kan dus aan iemand anders worden gegeven. Sommige aanbieders hebben zelfs de mogelijkheid om tijdens het bestellen aan te geven naar wie de belevenis gestuurd moet worden. Daarbij kan er gekozen worden om het eigen adres in te vullen en het cadeau persoonlijk te geven of het adres van de ontvanger in te vullen, zodat deze het cadeau thuis krijgt toegestuurd.
Waar kan ik terecht met vragen en/of klachten over belevenissen?
Aangezien alle belevenissen direct via de website van de aanbieders worden besteld, kunnen vragen en/of klachten aan de betreffende aanbieder worden gevraagd/gemeld. Dit kan in de meeste gevallen via de website van de aanbieder worden gedaan.
Wat is de levertijd van een belevenis/cadeaubon?
De levertijden verschillen per aanbieder en kunnen op de websites van de aanbieders worden gevonden.
Wat is het verschil tussen belevenissen en cadeauboxen?
Het verschil tussen belevenissen en cadeauboxen is dat een belevenis een bepaalde activiteit is die gekocht wordt of cadeau wordt gedaan. Bij een cadeaubox wordt er in feite een cadeaubon gekocht die ingewisseld kan worden voor een uit te kiezen belevenis. Sommige aanbieders hebben cadeauboxen met bepaalde kleuren die allen onder een prijscategorie vallen. Hierbij kan dan bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen verschillende belevenissen die onder die kleur staan aangegeven op de website.
Zijn alle belevenissen voor iedereen mogelijk of gelden er soms bepaalde vereisten?
Er zijn bepaalde belevenissen, zoals bijvoorbeeld een slipcursus, waarbij bepaalde vereisten worden gesteld zoals een minimumleeftijd en/of een rijbewijs. Zulke vereisten zijn vaak logisch en worden op de website van de aanbieder aangegeven.